Niš - prestonica srpske košarke na četiri dana

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2024, 09:57

Niš - prestonica srpske košarke na četiri dana

Niš će od srede, 14. februara do subote, 17. februara 19. put u svojoj istoriji biti domaćin završnice nacionalnog Kupa, a za trofej "Žućkove levice" u hali "Čair" boriće se Crvena zvezda, Partizan, Mega, FMP, čačanski Borac, Vojvodina iz Novog Sada, Čačak 94 i Hercegovac iz Gajdobre. Kompleti karata za četvorodnevno košarkaško takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rasprodati su brzo nakon početka prodaje.

Kup Radivoja Koraća otvoriće četvrtfinalnim duelom čačanski klubovi Borac i Čačak 94 u sredu od 17 sati, a u 20 sati počinje duel Crvene zvezde i FMP-a.

U četvrtak, 15. februara od 17 sati igraju Mega i Vojvodina, a u 20 sati počinje duel Partizana i Hercegovca.

Polufinala su u petak, 16. februara od 17 sati kada će igrati pobednici prvog četvrtfinalnog dana i od 21 sat kada se sastaju pobednici drugog četvrtfinalnih dana.

Kompleti karata za ovo takmičenje, čija je cena bila od 5.000 dinara pa naviše, prodati su brzo nakon početka prodaje.

Još nije poznato da li će na dan utakmica biti u ponudi pojedinačnih ulaznica.

Podsetimo, iz budžeta Niša biće izdvojeno 11 miliona dinara za organizaciju ovog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Mege vrlo oprezan pred duel sa Vojvodinom u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024

Marko Barać poštuje rivala iz Novog Sada...Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je da njegov tim očekuje težak zadatak u četvrtfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća...Mega će u četvrtak od 17 sati u Nišu igrati protiv Vojvodine. Pobednik ovog duela sastaće se u petak u polufinalu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Senzacija već na startu KRK – Čačak izbacio Borac!

Izvor: B92, 14.Feb.2024

Veliko iznenađenje priredili su košarkaši Čačak 94 Kvantoksa savladavši gradskog rivala Borac u 1/4 finalu Kupa Radivoja Koraća, rezultatom 73:64...Ovo je tek treći put u istoriji takmičenja da ekipa koja se takmiči u najboljoj srpskoj ligi (KLS) eliminiše člana ABA lige...Prethodno, to je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.