Niš domaćin završnog turnira Kupa Radivoja Koraća

Izvor: RadioCity.rs, 16.Jan.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš domaćin završnog turnira Kupa Radivoja Koraća

Košarkaški savez Srbije je potvrdio da će Niš biti domaćin završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u hali "Čair". To je odluka Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije koja je naišla na odobravanje Grada.
„Mi smo prezadovoljni što se Kup vraća u Niš, a postoji inicijativa da se i narednih godina održava u Nišu. Košarkaški savez Srbije je tražio od grada garancije da će Konstantin organizovati turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << na dobar i kvalitetan način i mi smo se potrudili da sve bude kako treba. Još se ne zna kako će biti realizovan ugovor sa Savezom, ali i to će se rešiti. Sve ostalo je u redu. Grad je spreman i voljan da organizuje ovu lepu sportsku manifestaciju“, rekao je za City radio gradski većnik Milan Pešić.
Za pehar će se nadmetati osam ekipa, četiri iz Jadranske lige - Crvena zvezda, Partizan, Mega Leks i Metalac i četiri iz domaćeg prvenstva - Vojvodina, FMP, Vršac i domaćin Konstantin.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Dragan Đilas: Niš - Grad košarke

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jan.2015

Prvo sledeće takmičenje KSS je Kup Radivoja Koraća, koji počinje 19. februara u Nišu...Očekujem sjajan turnir u kome će svi zajedno uživati, rekao je Đilas...Predsednik košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas izrazio je spremnost da nastavi da obavlja tu funkciju i u sledećem mandatu, ocenivši...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.