Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2023, 19:05

Ni najveća zvezda filmova za odrasle nije ostala imuna na Jokićeve košarkaške čarolije (VIDEO)

Košarkaško čudo iz Sombora Nikola Jokić potpuno je zadivio Ameriku svojim neverovatnim igrama i činjenicom da je Denver na njegovoj energiji i učinku stigao do NBA finala, prvi put u istoriji kluba.
Američki mediji pišu članke i analize, te prave specijalne emisije posvećene Nikoli Jokiću. Veliki broj javnih ličnosti u SAD prosto se utrkuje da uzme gram slave time što će reći nešto o našem košarkašu.
Tako je postupila i Lisa En, poznata američka glumica iz filmova >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za odrasle. Zanosna crnka koja je snimila preko 450 filmova u porno industriji poznata je kao veliki fan i zaljubljenik u košarku.
Lisa En (51) uvek je imala simpatije prema ekipi Denvera, a posle pravog metlanja Los Anđeles Lejkersa u finalu Zapande konferencije NBA lige, dama iz Pensilvanije nije krila oduševljenje.
Lisa En već nekoliko godina ima svoj podkast u kojem se bavi analizama košarkaških klubova i zvezda NBA lige. Međutim, Amerikanka nije usko specijalizovana samo za košarku, pa tako obrađuje i teme NFL (američki fudbal), MLB (bejzbol), pa čak i UFC.
– Niko do nas nije verovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejekrsi bili na 0:3, pomislila sam šta rade. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu – objasnila je Lisa En i poentirala:
– To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol-stara, možda čak i pre sezone.
Lisa En nije krila da je ranije bila u vezi sa nekoliko NBA košarkaša. Jedan od njih bio je i Kevin Durent, na početku svoje karijere.

NBA superstar oženio srpsku striptizetu, ‘navukla’ ga na sarme, Cecu i naše pivo (FOTO)

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"Jokić je najbolji centar"

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 08:08

Debata oko toga ko je najbolji centar u NBA dobila je novo poglavlje...Dok je Džoel Embid dobio ove sezone MVP priznanje, Nikola Jokić je sa svojim Denverom stigao do velikog NBA finala...Nagetsi i dalje ne znaju ko će im biti protivnik u finalu, Majami ili Boston, ali o Jokiću se uveliko priča...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.