Nenad Krstić ponovo sa reprezentacijom, ali u drugoj ulozi

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Krstić ponovo sa reprezentacijom, ali u drugoj ulozi

Dugogodišnji srpski košarkaški reprezentativac i osvajač srebrnih medalja na SP 2014. i EP 2009. godine, Nenad Krstić, posle pet godina vraća se u državni tim, ali u ulozi direktora mlađih reprezentativnih selekcija.
Krstić će na novoj poziciji iskustvo stečeno tokom sjajne karijere u kojoj je prošao put od kraljevačkog Mašinca, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preko Partizana do NBA lige, potom i još dva velika evropska kluba CSKA i Efesa, doneti u tim Košarkaškog saveza Srbije.

Kako se navodi na sajtu srpske federacije, od podjednake važnosti svakako će biti i mnogobrojni kontakti koje ima širom planete, pre svega u NBA ligi.
Dodaje se da je nekadašnji reprezentativac svestan je specifičnosti pozicije na koju dolazi, odnosno činjenice da se u mlađim selekcijama uspeh meri ne samo medaljama, već daleko više brojem igrača u selekciji koji stasaju za seniorski tim. Bio je svedok i brojnih uspeha svojih saigrača poput generacija Teodosića, Raduljice, Mačvana...
Kako se na kraju ističe u saopštenju KSS-a, on na novu funkciju dolazi sa izraženom željom da i na organizacionim pozicijama bude uspešan kao i tokom igračke karijere.
Inače, posle igračke karijere Krstić se posvetio prvatnom biznisu i prozivodnji rakije, a ovde možete pogledati priču o njegovoj karijeri i njegovoj destileriji, koju je za Oko magazin uradio naš novinar Marko Ljubomirović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POVRATAK U REPREZENTACIJU Krstić direktor mlađih selekcija Srbije

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019

Nenad Krstić, dugogodišnji reprezentativac i osvajač srebrnih medalja na Svetskom prvenstvu 2014. i Evropskom prvenstvu 2009. posle pet godina vraća se u državni tim. Ovoga puta, kao direktor mlađih reprezentativnih selekcija, prenosi Košarkaški savez Srbije.. Od 21:30 igraju Španija – Dominikanska...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.