Neka povede Lebron družinu, ako nama dođe Jokić... VIDEO

Izvor: B92, 05.Dec.2023, 09:59

"Neka povede Lebron družinu, ako nama dođe Jokić..." VIDEO

Srpski košarkaš Ognjen Dobrić željno iščekuje veliku košarkašku smotru naredne godine i nada se da će uz nacionalni tim biti i Nikola Jokić.

Član Virtusa je u Bolonji ugostio ekipu emisije "Na ivici terena" sa kojom je razgovarao o brojnim temama, a među njima i o predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

"Jedva čekam, nadam se da ću biti u ekipi. To se nikada ne zna, videćemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ima tu mnogo faktora: da li će zdravlje da me posluži pre svega. Nadam se da ću biti u dobroj formi, da trener u meni vidi opciju za taj tim. Tako da, nadam se da ćemo otići tamo u najjačem mogućem sastavu i pokazati se u najboljem mogućem svetlu. Kao što smo bili i na Svetskom prvenstvu, možda i korak više. Olimpijske igre su možda i lakše od Svetskog i Evropskog prvenstva. Samo 12 reprezentacija učestvuje, manje utakmica. Nadam se da ćemo stvarno dobro izgledati tamo. To je najbitnije. I nadam se da će se odazvati svi", rekao je Dobrić.

Govorio je i o potencijalnom okršaju protiv NBA zvezda, pre svega u timu Sjedinjenih Američkih Država.

"Voleo bih protiv svih, da vidim da li je stvarno tolika razlika između nas u Evroligi i njjih tamo. Pretpostavljam da jeste, ali ne plašim se nikog. Stvarno bih voleo da dođemo na megdan njima", kaže Dobrić i odgovara na konstataciju da bi Lebron Džejms mogao da povede svoju družinu:

"Neka povede, pa šta ima veze, ako dođe nama Jokić, ja se ne plašim."

"Ne bih rekao da je došlo do zasićenja. Crvena zvezda je za mene neki dečački san i ispunjenje tog sna. Ne mogu da se zasitim Crvene zvezde. Želeo sam nešto novo, ukazala se ta prilika i odlučio sam da je iskoristim", objasnio je Dobrić.

Da li i u Bolonji ima pritiske kao u Beogradu.

"Ima pritiska, normalno je kad se uloži toliko novca. Kad je klub na tolikomDrugačiji je pritisak jer ja ovde niti razumem jezik niti sam domaći igrač. Ne čitam novine, ni komentare. Pritisak možda jer sam stranac i treba da pravim razliku ne osećam", zaključio je Dobrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBRIĆ JEDVA ČEKA OI: ‘Neka povede Lebron svoju dužinu, ako nama dođe Jokić, ne plašimo se!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Dec.2023

‘Voleo bih megdan sa Amerikancima.’ Košarkaš Virtus Bolonje i reprezentativac Srbije, Ognjen Dobrić gostovao je u podkastu ‘Izvan terena’ gde je pričao o narednim Olimpijskim igrama  koje će se 2024. godine održati u Parizu.  -Jedva čekam, nadam se da ću biti u ekipi. To se nikada...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.