Izvor: RTS, 19.Maj.2022, 16:53

Navijači Olimpijakosa i Efesa u centru Beograda

Navijači Olimpijakosa "obojili" su centar Beograda u crveno-belo čekajući start Fajnal-fora košarkaške Evrolige. Prvi meč između Olimpijakosa i Efesa igra se od 18.00. Drugo polufinale između Barselone i Reala je od 21.00.
Dobro raspoloženi navijači Olimpijakosa čekaju meč protiv Efesa, velikog rivala iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Turske, aktuelnog šampiona Evrope.

U centru glavnog grada Srbije ima i navijača iz Turske, ali u manjem broju od Grka.
Prema pojedinim nezvaničnim informacijama na Novom Beogradu, u 21. bloku, došlo je do incidenta gde je policija i privela neke navijače.

Grci su na Novom Beogradu sa "kolegama" iz Crvene zvezde, s obzirom na to da su navijači dva kluba u bratskim odnosima.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Barcokas: Teška noć; Ataman: Sjajan meč

Izvor: B92, 19.Maj.2022

Trener košarkaša Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je u Beogradu da je njegova ekipa pretrpela težak poraz u polufinalu fajnal-fora Evrolige protiv Efesa...Košarkaši Efesa prvi su finalisti Evrolige, pošto u Beogradskoj areni pobedili Olimpijakos sa 77:74..."Bila je teška utakmica. Teška noć...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.