Navaro najavljuje put Španaca do finala

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2010, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navaro najavljuje put Španaca do finala

Kapiten košarkaške reprezentacije Španije Huan Karlos Navaro istakao je nakon pobede protiv Grčke u meču osmine finala šampionata sveta u Turskoj da je za "crvenu furiju" prvenstvo tek počelo i najavio pplasman u finale.

"Za nas je prvenstvo počelo sinoć. U utakmicama D grupe doživeli smo dva neprijatna poraza, ali ti mečevi su protekli u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << traženju naše prepoznatljive igre", rekao je Navaro.

Sjajni bek Barselone je Helenima sinoć ubacio 22 poena i najviše zahvaljujući njegovoj briljantnoj partiji Španci, koji u Turskoj brane titulu, plasirali su se među osam najboljih reprezentacija sveta.

Navaro je podsetio da je "crvena furija" i prošle godine na Evropskom prvenstvu u Poljskoj počela slabije od očekivanog, ali da su njegovi saigraci u finišu, kada se odlučivalo o raspodeli odličja, zaigrali kako umeju i deklasirali sve protivnike.

"Znamo da ćemo i ovde pokazati isto. Naučili smo da igramo utakmice ne samo srcem, već i glavom", pun je samopouzdanja Navaro.

Španija će se četvrtfinalu sastati sa Srbijom 8. septembra od 18 časova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.