Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVICKI O SRPSKOM MENTALITETU: Srbi su uvek ovako hladnokrvni

Kao da su se uloge obrnule – za nas poslovično ‘hladnokrvni’ i ‘čelični’ Nemci koji uvek igraju do kraja, sada hvale Srbe zbog tih vrlina.

- Šta reći, razočarani smo jako, isfrustrirani posle ovakvog poraza, ali bilo je ovo izuzetno košarkaško popodne za sve. Bila je odlična utakmica, uzbudljiva i mi smo se borili vrhunski. Na kraju, nažalost, falilo nam je i malo sreće. Šteta zaista, ali Srbi su obično ovako hladnokrvni – rekao je posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Dirk Novicki i opisao pogodak Nemanje Bjelice iz svog ugla:
- Plajs je zakasnio za sekundu, to je Bjelica iskoristio i pobegao mu. Posle toga nije mu bilo teško da postigne pogodak. Šteta, ali zaista je bila odlična utakmica. Ne smemo mnogo da tugujemo, moramo da odmorimo i spremimo se za naredni meč – istakao je najbolji košarkaš Nemačke.
Opisao je i atmosferu u svlačionici svoje reprezentacije posle šoka koji su doživeli.
- Posle ovakve utakmice nije bilo bučno, svima su bile glave pognute. Ali, ne smemo da dozvolimo da nas taj osećaj prati. Borili smo se svim silama. Imali smo šansu da pobedimo do samog kraja, ali eto, nije nam se dalo – objasnio je Novicki.
The post NOVICKI O SRPSKOM MENTALITETU: Srbi su uvek ovako hladnokrvni appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Novicki frustriran: Srbi su tako hladnokrvni

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2015, 00:13

Najvećoj zvezdi Evropskog šampionata, Dirku Novickom, teško je pao poraz od Srbije. As Dalas Meveriksa nije mogao da pomogne saigračima na način na koji je želeo, pa je Nemačka bila primorana da potpiše kapitulaciju protiv neraspoloženih, ali opet neuhvatljivih "orlova"...- Šta reći, razočarani...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.