Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ČAST ZA LJUBIMCA DELIJA: Vilijams među 10 najboljih Amerikanca u Evropi!

Specijalizovani košarkaški sajt Eurohoops.net izabrao je 10 najboljih američkih igrača u ovoj sezoni Evrolige, a među njima se nalazi i plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams. 

Kako se navodi na ovom sajtu, u ovoj teškoj konkurenciji, igrači su rangirani po posebnim kriterijumima. Individualne role i produktivnost, gledano kroz prizmu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uspeha kluba, jasno stavljaju do znanja da su ovi igrači bili X-faktor i u ligama u kojima su nastupali. 
Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams zauzeo je osmo mesto uz opis:
- Sa svojim unikatnim stilom igre, niko ne dovodi u pitanje njegov kvalitet. On uvek pogađa, u svakom trenutku je spreman da šutne trojku i poseduje izuzetnu kreativnost i jedino što mu nedostaje da ostavi još veći trag u Evroligi jesu stabilnost i konzistentnost. 
Top 10 najbolji američkih igrača u Evroligi:
1. Soni Vims (CSKA Moskva)
2. Endrju Gaudlok (Fenerbahče)
3. Tejlor Ročesti (Nižnji Novgorod)
4. Devin Smit (Makabi)
5. Džejms Anderson (Žalgiris)
6. Džamel Meklin (Alba)
7. Džeremi Pargo (Makabi)
8. Markus Vilijams (Crvena zvezda)
9. Met Lojeski (Olimpijakos)
10. Džejsi Kerol (Real Madrid)
 
hotsport.rs
The post NOVA ČAST ZA LJUBIMCA DELIJA: Vilijams među 10 najboljih Amerikanca u Evropi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.