Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAKO DA PRELOMI: Da li će veliki zvezdaš potpisati za crveno-bele?

Velika nada srpske košarke uskoro donosi odluku.
Prema navodima lista “Alo” mladi košarkaš Crvene zvezde i velika nada kluba sa Malog Kalemegdana, Boriša Simanić  pre nekoliko dana je postao punoletan, pa u Zvezdi očekuju da će potpisati i profesionalni ugovor:
– U Zvezdi nisu zabrinuti zbog toga što Boriša nije odmah pošto je napunio 18 godina ostvario paraf na ugovor. Veliki je zvezdaš, kao i njegova kompletna porodica. U toku su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << razgovori oko njegove buduće uloge u timu i obe strane stavljaju na papir šta im donosi ugovor sa klubom. Ono što svakako nije opcija je da Boriša ode u SAD na školovanje, a u Zvezdi se nadaju da će njihova ponuda ubediti mladog igrača da ostane u Beogradu, rekao je izvor lista “Alo”
 
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.