Izvor: RTS, 01.Okt.2022, 09:51

Menja li Jokić košarku za američki fudbal

Srpski košarkaš Nikola Jokić, dvostruki MVP NBA lige poznat je kao veliki ljubitelj konja i konjskih trka ali i drugih sportova. Ovoga puta je jednim potezom na treningu svratio pažnju na američki fudbal a na društvenim mrežama su se pojavile spekulacije da će možda i promeniti sport.
Jokić je na treningu pokazao da nije samo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << košarkaški centar već i potencijalni hvatač u američkom fudbalu.

Posebno inpresionira sigurno hvatanje samo jednom rukom što se u ovom sportu smatra izuzetnom veštinom, pa su mnogi ljubitelji američkog fudbala poželeli da Jokića vide i u pravoj ulozi hvatača.
Na drugoj strani ljubitelji košarke ne žele da budu uskraćeni za Nikoline poteze na parketu, pa se nadaju da je ovo samo prolazna faza.
Kako god, sjajan potez koji potvrđuje veliki talenat, a možda Jokić, kao i sa trkačkim konjima, može da se bavi i sa dva i više sportova istovremeno.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.