Međunarodni košarkaški turnir u Boru

Izvor: MC Bor, 26.Jul.2013, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni košarkaški turnir u Boru

26.jul.Bor
Autor : S.Ranđelović:

U petak 26.jula počinje međunarodni košarkaški turnir kadetskih reprezentacija (igrači do 16 godina). Turnir će trajati tri dana , svakog dana borska publika imaće prilike da gleda po dve utakmice. Na turniru učestvuju reprezentacije Srbije,Nemačke ,Grčke i Ukrajine.Inače turnir se održava u okviru priprema naših kadeta za prvenstvo Evrope u Ukrajini koje će biti održano od 8.do 18 avgusta.
- Za razliku od EYOF-a gde smo imali takmičarske motive, turnir u Boru je pripremnog karaktera. Na okupu imamo 17 igrača i svi će dobiti priliku da igraju i nametnu se kako bi izborili mesto u timu koji će nastupati na šampioantu u Ukrajini. Igraćemo protiv rivala sa kojima se do sada nismo sastajali, biti u prilici da isprobamo dosta taktičkih varijanti, ispravimo uočene greške, kao i da unapredimo segmente u igri sa kojima smo do sada zadovoljni – rekao je Vanja Guša, selektor U16 reprezentacije Srbije.
Raspored utakmica na turniru:

26. jul 2013. godine
Nemačka – Grčka (18:30)
Srbija – Ukrajina (20:30)     27. jul 2013. godine
Ukrajina – Grčka (18:30)
Srbija – Nemačka (20:30)     28. jul 2013. godine
Nemačka – Ukrajina (18:30)
Srbija – Grčka (20:30)    


Podeli/Sačuvaj
Pogledaj vesti o: Košarka,   Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.