Mediji: Bertomeu predložio otkazivanje sezone

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2020, 12:55

Mediji: Bertomeu predložio otkazivanje sezone

Prvi čovek košarkaške Evrolige Đordi Bertomeu predložio je danas klubovima da se sezona, prekinuta zbog pandemije koronavirusa, otkaže.

On je, kako prenose specijalizovani košarkaški portali, na početku današnjeg sastanka čelnika Evrolige i 11 klubova sa A licencom predložio da se sezona otkaže jer je rizik od nastavka takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << preveliki.

Sezona u Evroligi i Evrokupu je zbog pandemije koronavirusa suspendovana sredinom marta.

Prethodnog vikenda većina igrača evroligaških klubova izjasnila se da je protiv nastavka takmičenja navodeći kao razlog strah od zaraze i povreda, a sa time se složio i prvi čovek Evrolige.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.