MaxBet TIP: Anderson, Tauns, Grin

Izvor: MVP.rs, 27.Nov.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Anderson, Tauns, Grin

Dobra ponuda i dodatni bonusi su razlog da uz našu pomoć sastavite tiket u kladionici "MaxBet".

Za mnoge je petak jedan od najlepših dana u nedelji, a mi ćemo pokušati da vam ga ulepšamo dobitnim tiketom u kladionici "MaxBet". Takođe, petak je poseban dan i u "MaxBet"-u, koja vas nagrađuje dodatnim bonusom od 10%, a tu je i preko 90 novih igara za košarkaške mečeve.

U ponudi za petak se nalazi 12 NBA utakmica i još >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 16 mečeva drugih liga. Tu su i specijali, gde je čak 171 igrač. Složićete se, savršena ponuda.

Mi ćemo za vas izabrati naše najsigurnije parove, a vi odlučite da li želite da ih ispratite sa većim ulogom ili da jednostavno iz ponude izaberete još nešto zanimljivo.

RAJAN ANDERSON 19.5 - (kvota 1.90)

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa se nalazi u sjajnoj formi, a na poslednjih pet mečeva prelazio je ponuđenu granicu. Ipak, imamo osećaj da će baš protiv Los Anđeles Klipersa, u duelu sa Blejkom Grifinom, Rajan Anderson otići u "minus".

Utakmica između Pelikansa i Klipersa garantuje da ćemo gledati dobar, zanimljiv meč, a naš osećaj je da u njemu Anderson neće briljirati, kao što je to bio slučaj na prethodnim utakmicama.

KARL-ENTONI TAUNS 14.5 + (kvota 1.90)

DeMarkus Kazins je propustio prethodni meč Sakramenta zbog bolova u leđima, a takva situacija je moguća i u meču sa Minesotom. U slučaju da Kazins zaista propusti utakmicu to će biti sjajna prilika za Karla-Entonija Taunsa da prekine seriju od dve slabije odigrane utakmice i da u duelu sa Kostasom Kufosom i Vilijem Kolijem-Stajnom opravda mišljenja mnogih analitičara po kojima je trenutno najbolji ruki Lige.

U slučaju povratka Kazinsa smanjuju se šanse za prelaskom granice od 14 poea, ali kao i u slučaju Andersona nekako imamo osećaj da će ruki Minesote baš protiv Kingsa da odigra kvalitetnu utakmicu.

DŽEF GRIN 12.5 + (kvota 1.85)

Krilo Memfisa je u poslednje vreme počelo da pruža sjajne partije, a razlog za to jeste i ponovni povratak u prvu postavu ekipe iz Teksasa.

Džef Grin je dobio veću minutažu, a samim tim i veći broj lopti u napadu. Kada na to dodamo da Zek Rendolf i dalje ima problema sa kolenom, te da je njegov povratak na teren i dalje pod znakom pitanja, pretpostavljamo da će i protiv Atlante Grin, uz Marka Gasola i Majka Konlija, biti glavna napadačka opcija Grizlisa.

Ako su vam tri predloga malo, a želite da pokušate da ostvarite veći dobitak uz manju uplatu, svratite do najbliže poslovnice "MaxBet"-a, uplatite tiket, iskoristite postojeće bonuse i nadajte se najboljem.

(foto: MVP.rs; Getty Images)
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.