Luka, pa šta si ovo uradio?! Dončić pomerio granice košarke! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 09:29

Luka, pa šta si ovo uradio?! Dončić pomerio granice košarke! (video)

Luka Dončić noćaš ušetao u istoriju igre sa 21 godinom...

Neverovatna pobeda Dalasa i neverovatni Luka Dončić. Pred momkom treba skinuti kapu, Slovenac je opet pomerio granice. Noćas je u pobedi nad liderom Milvokijem nakon produžetaka završio sa 36 poena, 19 asistencija i 14 skokova.

To je njegov 17 tripl-dabl u sezoni, što je podatak za istoriju, postao je najmlađi čovek u istoriji košarke koji vodi u ovoj kategoriji u jednoj sezoni, preskočio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Medžika Džonsona.

Mavsi su stigli -7 u regularnom delu i na kraju slomili Bakse. Adetokumbo je uz 34 poena, 13 skokova, imao i 5 blokada, ovo je bio tek 15. poraz Milvokija u sezoni.

1⃣9⃣ DIMES FOR DONCIC. pic.twitter.com/0RuPHzAyIA

— NBA (@NBA) August 9, 2020
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.