Lazarević, Davidovac i Apić u Zvezdi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazarević, Davidovac i Apić u Zvezdi

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je kompletiran tim za sledeću sezonu, nakon što su potpisani četvorogodišnji ugovori sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem.

Trojica dosadašnjih igraca FMP-a prošle sezone imali su značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu ekipe iz Železnika u finale domaće Superlige.

Zvezda naredne sezone brani titlule u Srbiji, ABA ligi i Kupu Radivoja Koraća, a igraće i u Evroligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezda kompletirala tim: Potpisali Lazarević, Davidovac i Apić

Izvor: BKTV News, 13.Sep.2017

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je tim za sledeću sezonu kompletiran, pošto su potpisani ugovori sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem, dosadašnjim igračima FMP-a...Lazarević, Davidovac i Apić imali su značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu ekipe iz...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.