Zvezda kompletirala tim: Potpisali Lazarević, Davidovac i Apić

Izvor: BKTV News, 13.Sep.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kompletirala tim: Potpisali Lazarević, Davidovac i Apić

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je tim za sledeću sezonu kompletiran, pošto su potpisani ugovori sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem, dosadašnjim igračima FMP-a.

Lazarević, Davidovac i Apić imali su značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu ekipe iz Železnika u finale domaće Superlige, kada su s FMP-om u polufinalu eliminisali Partizan, a u finalu poraženi upravo od svog novog kluba.

Kompletirana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << #kkcz slagalica! Četvorogodišnje ugovore sa KK Crvena zvezda mts potpisali Stefan Lazarević, Dragan Apić i Dejan Davidovac. pic.twitter.com/FYaXv65WKX

Tako je Zvezda, posle najnovijih pojačanja Tejlora Ročestija i Pera Antića, koji su stigli pre trojke "pantera", formirala tim koji će voditi borbu na četiri front, a ugovori s mladim igračima potpisani su na četiri godine.

"Crveno-beli" naredne sezone brane titule u Srbiji, ABA ligi i Kupu Radivoja Koraća, a nastupiće i u Evroligi.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.