Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2022, 20:53

Kvar na dalekovodu otklonjen, hala u potpunosti spremna za odigravanje večerašnje utakmice

NIŠ

U cilju istinitog i potpunog informisanja javnosti, kako je navedeno, o razlozima prekida košarkaške utakmice između selekcija Srbije i Belgije, Sportski centar „Čair“ izdao je saopštenje.

„Uzrok prekida u snabdevanju hale strujom je kratkotrajni pad napona na širem području grada. Prelazak na napajanje iz agregata nije bilo moguće zbog bezbednosti učesnika i gledalaca, jer bi cela hala izvesno vreme ostala u potpunom mraku. Sistem osvetljenja u hali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nije bio u kvaru, kako su preneli neki mediji, jer u protivnom FIBA ne bi donela odluku o odlaganju utakmice za danas u 19.00 sati. Kvar na dalekovodu je u toku noći otklonjen i hala Čair je u potpunosti spremna za odigravanje večerašnje utakmice“, navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima iz Sportskog centra Čair u Nišu.

                        Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. između reprezentacija Srbije i Belgije biće nastavljena večeras od 19 časova. Karte kupljene za sinoć važe i većeras.  Utakmica je prekinuta posle dva minuta igre zbog nestanka struje u „Čairu“.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.