Krstić: Treba nam podrška, iako je možda ne zaslužujemo

Izvor: TvojPortal.com, 30.Avg.2012, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Treba nam podrška, iako je možda ne zaslužujemo

Izvor: vesti online
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić rekao je da plasman na prvenstvo Evrope nije ugrožen, uprkos ubedljivom porazu od Izraela u Tel Avivu 89:76.
Srbija posle poraza od Izraela 89:76 i pet odigranih utakmica u A grupi kvalifikacija ima skor 3-2, a već sutra uveče u niškom Čairu dočekuje Island.


 "Dugo sam u >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << košarci i znam da jedan kvalitetan trening ili dobra utakmica mogu mnogo toga da promene. Pobeda protiv Islanda nam je imperativ i verujem da neće dolaziti u pitanje. Pozivam Nišlije da, iako možda to nismo zaslužili dođu u što većem broju i budu uz nas. Imamo dva poraza, ali verujem da plasman na Evropsko prvenstvo nije ugrožen i da i dalje imamo realne šanse da osvojimo prvo mesto u grupi", rekao je Krstić za zvanični sajt Košarkaškog saveza Srbije.
 On je objasnio da utakmica protiv Izraela nikako ne može da bude prava slika vrednosti i izrazio nadu da će pobeda protiv Islanda biti prava uvertira pred gostovanje Crnoj Gori.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.