Krstić: Izbeći Amerikance

Izvor: S media, 31.Avg.2010, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Izbeći Amerikance

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije, Nenad Krstić, odradio je kaznu FIBA od tri meča suspenzije i sutra će predvoditi "orlove" protiv Autralije (15.30) u četvrtom kolu Svetskog prvenstva u Turskoj.

- Nisam verovao da je toliko teško sedeti na tribinama. Ne želim da se sećam te noćne more, ali nisam u depresiji i siguran sam da sve ovo na mene neće ostaviti psihičke posledice - poručio je Krstić.

Centar Oklahome uveren je da naš tim može >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svakoga da pobedi, ipak, bilo bi dobro izbeći Amerikance.

- Posle pobede nad Jordanom i dana pauze, pred nama je obaveza da dobijemo jednu od dve utakmice, protiv Australije ili Argentine. Idealno bi bilo obe. Jasno je da ne smemo da budemo četvrti u grupi. Mogao bih da se kladim u milion dolara da bismo tada naleteli na Amerikance, iako mislim da ne postoji ekipa koju ne bismo mogli da dobijemo na ovom šampionatu - zaključio je Krstić, prenosi "Alo".

Izabranici Dušana Ivkovića danas imaju slobodan dan u Turskoj, a sutra ih očekuje duel sa Australijom, koja je poput Srbije u dosadašnjem toku takmičenja ostvarila dve pobede i poraz.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.