KRSTIĆ: NISAM VIŠE U DEPRESIJI

Izvor: Kurir, 31.Avg.2010, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRSTIĆ: NISAM VIŠE U DEPRESIJI

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić kaže da više nije u depresiji i da jedva čeka meč sa Australijom, koji će mu biti prvi na Mundobasketu posle suspenzije koju je izdržao.

- Pomirio sam se sa činjenicom da neću igrati tri meča, i psihički sam se spremio za tako nešto. Najvažnije da nisam ni u kakvoj depresiji i trudim se da budem što spremniji za meč sa Australijom. Najvažnije je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u našoj grupi ne budemo četvrti, jer nije dobro da već u četvrtfinalu igramo protiv Amerike - rekao je Krstić.

Košarkaš Oklahome smatra da Srbija nema razloga da se plaši bilo koga na Svetskom prvenstvu u Turskoj.

- Nema razloga da se plašimo nikoga na ovom šampionatu. Do sada su Amerikanci pokazali da su superiorni, ali to ne mora ništa da znači. Vidite da su Španci već na startu poraženi, što pokazuje da će Mundobasket biti prilično izjednačen.

Nenad Krstić je kazao da nije imao vremena da razgleda grad i da igrači većinu vremena provode u hotelu.

- Došli smo da igramo košarku, a ne da razgledamo grad. Mada, čujem da u njemu nema ništa posebno da se vidi, zbog toga većinu vremena provodim u hotelu. Među nama je odlična atmosfera, i to nam mnogo znači. Nemam koga da istaknem što se tiče zezanja, jer svaki dan neko drugi iskoči sa šalom - završio je Krstić.

(M. N.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstić: Izbeći Amerikance

Izvor: S media, 31.Avg.2010

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije, Nenad Krstić, odradio je kaznu FIBA od tri meča suspenzije i sutra će predvoditi "orlove" protiv Autralije (15.30) u četvrtom kolu Svetskog prvenstva u Turskoj...- Nisam verovao da je toliko teško sedeti na tribinama. Ne želim da se sećam te noćne more,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.