Izvor: Piplmetar.rs, 17.Maj.2023, 04:35

Košarkaško čudo ide u San Antonio, Sparsi najveći dobitnici NBA lutrije

Francuz će, bez dileme, biti prvi na draftu

Foto: Emmanuel DUNAND / AFP / Profimedia


San Antonio Sparsi pobednici su ovogodišnje NBA lutrije i imaće pravo da, kao prvog pika, na narednom draftu biraju Viktora Vembanjamu!
Upravo zbog njega, koji će sasvim izvesno biti prvi pik, ovogodišnji draft je verovatno i najiščekivaniji od 2003. kada je Klivlend izabrao Lebrona Džejmsa kao prvog.
The results for the Top 4 picks >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << in the 2023 #NBADraftLottery presented by State Farm:1. Spurs
2. Hornets
3. Trail Blazers
4. Rockets pic.twitter.com/0iJPmiDrmF— NBA (@NBA) May 17, 2023
Vembejama je Francuz koji ima 19 godina i koji je projektovan kao generacijski talenat koji bi mogao da promeni putanju San Antonio Sparsa, uz napomenu da je trenutno član Metropolitana iz Pariza.
Posle San Antonija, slede Šarlot, Portland i Hjuston koji je, uz Sparse i Detroit, imao jednake šanse (14 odsto) da se domogne prvog mesta drafta.
Evo i spiska:
1. San Antonio
2. Šarlot
3. Portland
4. Hjuston
5. Detroit
6. Orlando
7. Indijana
8. Vašington
9. Juta
10. Dalas
11. Orlando
12. Oklahoma
13. Toronto
14. Nju Orleans
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA,   Twiter

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sparsi osigurali prvi pik na draftu za 2023.

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2023

San Antonio Sparsi službeno su osvojili pravo prvog pika na draftu 2023., što im daje prve šanse za nadolazeći događaj 22. juna. Očekuje se da će prvi ove godine biti izabran francuski centar visoki 220cm Viktor Vembanjama kojeg mnogi cijene među igračima, trenerima , a analitičari kao najuzbudljiviji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.