Košarkaška Superliga: Odustajanje od sezone opcija, odluka 28. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2020, 15:01

Košarkaška Superliga: Odustajanje od sezone opcija, odluka 28. maja

Direktor košarkaške Superlige Srbije Leon Deleon smatra da je odustajanje od ove sezone jedna od opcija i dodao da će sve biti poznato 28. maja.

"Verovatno i dominantna opcija. Naravno, ne želim ništa da prejudiciram, odluka je na klubovima, oni će da daju konačan sud, ali takav mi je osećaj. Zakazan je sastanak klubova za 28. maj. Dakle, posle sastanaka Evrolige i ABA lige", rekao je Deleon za MaxBet sport.

On je upitan i koliko će odigravanje Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije zavisi od Evrolige.

"Prema saznanjima koje imam Evroliga neće da se nastavi. To bi nama i odgovaralo, olakšalo bi nam kalendar takmičenja. Međutim, pitanje je koliko su klubovi spremni da igraju Superligu posle svega. Ne treba ni da se zanemari ni uticaj korona virusa na finansijsku situaciju u klubovima", zaključio je Deleon.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Deleon: Prema mojim saznanjima, Evroliga se neće nastaviti

Izvor: B92, 21.Maj.2020

Direktor košarkaške Superlige Srbije Leon Deleon smatra da je odustajanje od ove sezone jedna od opcija i dodao da će sve biti poznato 28. maja..."Verovatno i dominantna opcija. Naravno, ne želim ništa da prejudiciram, odluka je na klubovima, oni će da daju konačan sud, ali takav mi je osećaj....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.