Košarkaši Sloge iz Kraljeva: Napredak nije naivan

Izvor: Aleksinac.net, 23.Okt.2020, 12:52

Košarkaši Sloge iz Kraljeva: Napredak nije naivan

U petomkolu Košarkaške lige Srbije kraljevačka Sloga će u subotu, sa početkom u 19.30, na parketu nove hale sportova kraj Ibra ugostiti Napredak iz Aleksinca.

U dosadašnjem delu sezone Kraljevčani su uz pobedu na svom terenu doživeli i tri poraza na gostovanjima, dok su gosti ostvarili polovičan učinak od dve pobede i dva poraza.

Eventualnom pobedom u ovoj utakmici „beli“ bi se praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << priključili grupi timova iz sredine tabele.

Iz tabora kraljevačkog prvoligaša upozoravaju da Napredak nije naivna, već uigrana i dobro selektirana ekipa i da će biti potrebno mnogo truda i znoja da bi se osvojio ceo plen.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.