Košarkaši Novog Pazara ponovo tragičari! Poraz od Tamiša u poslednjoj sekundi

Izvor: SandzakPress.net, 11.Nov.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Novog Pazara ponovo tragičari! Poraz od Tamiša u poslednjoj sekundi

Košarkaši Tamiša pobedili su večeras u Pančevu ekipu Novog Pazara sa 79:78 (22:20, 15:11, 19:22, 23:25), u meču šestog kola Košarkaške lige Srbije. Gosti su imali priliku da izbore produžetak, ali je Aleksa Novaković sekundu pre kraja pri rezultatu 79:78 promašio drugo slobodno bacanje. Pred oko 300 gledalaca u Hali sportova Strelište, domaćina su predvodili Marko Pavićević sa 15 poena, Džarid Rouds sa 12 poena i 11 skokova, te Lazar Vasić sa 10 postignutih poena. Na drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << strani, Aleksandar Todorović postigao je 17 poena i imao 11 uhvaćenih lopti, Novaković i Milan Vulić upisali su po 12, a Nemanja Vučićević 10 poena za poraženi tim. Pazar je u grupi timova plasiranih između drugog i sedmog mesta na tabeli sa odnosom pobeda i poraza 4/2, a sledi Tamiš sa polovičnih 3/3. Novi Pazar će u sedmom kolu biti domaćin novosadskoj Vojvodini, dok će Tamiš gostovati Dunavu iz Starih Banovaca.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Rukometaši Novog Pazara “pregazili” Spartaka u Pendiku

Izvor: SandzakPress.net, 11.Nov.2019

Rukometaši Novog Pazara savladali su večeras gostujuću ekipu Spartaka sa 30:23 (15:9), u utakmici devetog kola Arkus lige. Domaćin je dominirao od početka, u nekoliko navrata imao je i prednost od 11 razlike, a Subotičani su sa četiri gola u finišu samo uspeli da ublaže poraz. Najbolji igrač...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.