Košarka: Važna pobeda Leskovčana

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Nov.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Važna pobeda Leskovčana

Košarkaši Zdravlja pobedili su na gostovanju u Čajetini ekipu Zlatibora rezultatom 86:87, po četvrtinama 27:25, 21:25, 20:16, 18:21.

Meč je bio neizvestan od prvog do poslednjeg minuta, a pobednika je odlučila jedna lopta. Osam sekundi pre kraja Nikola Ristić je "ukrao" loptu domaćim košarkašima, sam u kontranapadu doveo svoj tim u vođstvo (86:87). Ekipa Zlatibora imala je šest sekundi za poslednji napad, ali koša nije bilo.

Za ekipu Zdravlja debitovao >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je Edi Sinadinović, doskorašnji igrač ABA ligaša MZT iz Skoplja koji je sa 36 poena potvrdio da je pravo pojačanje za tim leskovačkog drugoligaša.

Za ekipu Zdravlja su igrali: Ristić 12 poena, Sinadinović 36, Vukadinović, Tešanović 3, Filipović 8, Jovanović 8, Radenković 6, Stanković, Marojević 9, Tešović 3, Miletić, Stojiljković 2.

U sledećem, 8. kolu Zdravlje gostuje u Pirotu gde će odmeriti snage sa istoimenim domaćim timom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Napretka, Destanović uspešno debitovao

Izvor: Aleksinac.net, 15.Nov.2015

Košarkaši aleksinačkog Napretka savladali su, na gostovanju, ekipu Proletera iz Zrenjanina 86:87 (18:20, 21:27, 21:21, 26:19) i tako ostvarili prvu ovosezonsku pobedu na gostujućem terenu...Čak petorica igrača Napretka imali su dvocifren učinak. Najefikasniji pojedinac u redovima našeg tima bio...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.