Konstantin predstavio tim za novu sezonu

Izvor: NTV.rs, 01.Okt.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstantin predstavio tim za novu sezonu

Uoči početka prvenstva za košarkaše koje počinje predstojećeg vikenda, niški Konstantin predstavio je tim za novu sezonu. Okosnicu ekipe predstavljaće momci koji su prošle godine vodili Konstantin do odličnih rezultata. Trener Marko Cvetković će ove sezone predvoditi podmlađeni sastav, ali se nada da uspeh ni ove godine neće izostati.
Niški košarkaši su prethodnu sezonu počeli sa devet uzastopnih pobeda i u velikom stilu izborili plasman u Superligu. Igrači Konstantina >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << svesni su da su se određene ekipe pojačale, ali veruju da imaju kvalitet da se sa svima nadmeću.
Prvu košarkašku ligu u dresu Konstantina igraće: Vladimir Veličković, Lazar Mladenović, Vladimir Đorđević, Lazar Mladenović, Mladen Vitković, Strahinja Stojačić, Danilo Tasić, Stefan Savić, Vukan Stojanović, Dušan Stojanović, Andrija Mitrović i Nemanja Gudžić.
Nišlije imaju prvao na još četiri licence tako da će posle prvog kola moći da registruju eventualna pojačanja.
Konstantin je u pripremnom periodu odigrao devet mečeva i zabeležio osam pobeda. Košarkaška liga počinje za vikend kada će izabranici Marka Cvetkovića odmeriti snage sa Borcem u Čačku.

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OKK Konstantin predstavio tim za novu sezonu

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Okt.2015

Uoči početka prvenstva za košarkaše koje počinje predstojećeg vikenda, niški Konstantin predstavio je tim za novu sezonu...Okosnicu ekipe predstavljaće momci koji su prošle godine vodili Konstantin do odličnih rezultata...Trener Marko Cvetković će ove sezone predvoditi podmlađeni sastav,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Nekompletan i podmlađeni Konstantin kreće u novu sezonu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2015, 09:33

Košarkaši niškog Konstantina sa gotovo nepromenjenim sastavom započeće predstojećeg vikenda sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije. Prvi meč protiv Borca u Čačku...Nakon troipomesečene pauze počinje nova sezona najkvalitetnijeg srpskog košarkaškog takmičenja. Liga je sa 12 učesnika proširena...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.