Izvor: 025info.rs, 03.Nov.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšijski derbi bez neizvesnosti

Košarkaški klub Dunav iz Apatina savladao je u meču 5. kola Druge muške regionalne lige - grupa Sever ekipu SO-koš ubedljivim rezultatom 111:72. U komšijskom derbiju nije bilo velikih uzbuđenja pošto su apatinski košarkaši već u prvoj četvrtini napravili prednost koju su do kraja meča konstantno povećavali, da bi na kraju ona iznosila 39 koševa razlike. Najefikasniji igrač susreta bio je Nebojša Smiljanić sa 28 poena, a sledili su ga Ljubiša Miljanić sa 19 i Nemanja Žakula sa 17 poena. Dobru partiju pružio je i povratnik u redove Dunava, Ilija Pavković koji je iskoristio malu minutažu Šuputa i zabeležio 15 poena. Narednog vikenda Dunav će gostovati ekipi Kadeta u Novom Sadu, koja je prošle godine oba puta nanela poraz Apatincima. Meč se igra u subotu 7. novembra sa početkom od 17 sati i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Košarkaški san se ostvaruje – Velika pobeda košarkaša Novog Pazara u derbiju

Izvor: SandzakPress.net, 03.Nov.2015

Novi Pazar – Juče u 19 časova odigran je derbi kola gde su naši košarkaši odigrali sjajnu utakmicu. Savladan je konkurent za ulazak u veći rang i polako se ostvaruje obećanje Dragana Kostića.  Rezultatom 89:76 novopazarci su obezbedili bolju poziciju na tabeli i ostali neporaženi u dosadašnjem...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.