Kimani Frend u Fuenlabradi

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kimani Frend u Fuenlabradi

Nekadašnji košarkaš FMP Jamajčanin Kimani Frend novi je član španske Fuenlabrade, preneli su lokalni mediji.

Frend je sezonu počeo u Iranu, a prošle godine je igrao u turskom Bornovu za koji prosečno postizao 16 poena i 8,7 skokova.

Snažni centar je košarkom počeo da se bavi na Univerzitetu Nebraska, a tokom karijere igrao je za Hapoel, Vareze, Bešiktaš, Inčon, Bamberg, Pariz, Mersin, Apolon i venecuelnaski Panteras de Miranda.

Frend je 2004. godine bio u sastavu Refleksa koji je osvojio Jadransku ligu i stigao do polufinala tadašnjeg ULEB kupa.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kimani Frend pojačao Fuenlabradu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Apr.2012

Nekadašnji igrač FMP–a Kimani Frend novi je član španske Fuenlabrade, preneli su lokalni mediji.. Jamajčanin je sezonu počeo u Iranu, a prošle godine je igrao u turskoj Bornovi za koju je prosečno postizao 16 poena i 8,7 skokova.. Snažni centar je košarkom počeo da se bavi na Univerzitetu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.