Kaun: Vujošević odličan trener

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Dec.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaun: Vujošević odličan trener

Saša Kaun ima iskustvo igranja u Pioniru, ovaj sjajni Rus koji je košarku učio u Americi izneo nam je svoja očekivanja pred veoma važan meč Evrolige koji njegova ekipa igra večeras protiv Partizana:
(FOTO: I. Milutinović)
- Očekuje nas vrlo teška utakmica, svi znaju koliko je teško igrati u Beogradu. Utakmica je veoma važna za nas, da ne pričamo koliko znači Partizanu, kome je ovo možda i najvažniji meč u sezoni. Moramo da odigramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vema koncentrisano i veoma čvrsto da bi smo bili u prilici da razmišljamo o pobedi.
Radio je kratko sa Duškom Vujoševićem.
- Odličan trener, imali smo kratku saradnju, mnogo mladih igrača napredovalo je kroz rad sa njim. Sigurno je da Partizan sa Vujoševićem igra jednu čvrstu košarku sa puno trčanja i borbe i da se oni gotovo nikada ne predaju, imali su lošu partiju protiv nas, ali ona je bila uslovljena i pehovima koji su ih zadesili. Nema sumnje da će crno-beli biti silno motivisani i da nas čeka velika borba.
Već je igrao pred „Grobarima“.
- Partizanovi navijači prave sjajnu atmosferu, teraju svoje košarkaše da igraju i preko svojih mogućnosti, dobro znam šta nas čeka Pioniru, biće veoma, veoma teška utakmica – zaključio je Kaun.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.