Obradović: Pobeda za prvo mesto

Izvor: B92, 18.Dec.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Pobeda za prvo mesto

Trener Fenerbahčea Željko Obradović izjavio je da očekuje težak meč sa Nanterom i ističe da njegova ekipa ide na pobedu kako bi obezbedila prvo mesto u grupi.

Istanbulska ekipa bi pobedom narednu fazu čekala sa prvog mesta u grupi, a Nanteru je potrebna pobeda za plasman u Top 16.

"Veoma važna utakmica. Sve držimo u svojim rukama. Dolazimo s namerom da odigramo dobar meč i završimo na prvom mestu u grupi, zbog toga što ove sezone igramo veoma dobro. Naša želja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da završimo kako smo počeli."

"Poštujemo Nanter. I dalje imaju šansu da se plasiraju u Top 16. Siguran sam da će se boriti i siguran sam da će ovo biti težak meč, kao i svaki u Evroligi. Moramo biti koncentrisani svih 40 minuta", rekao je Obradović.

Nemanja Bjelica ističe da je ovo veoma bitan meč za njegovu ekipu.

"Već smo u Top 16, ali moramo da hrabro da odigramo, jer će sa Nanterom biti težak meč na njihovom terenu. Ovo je bitan meč za nas, jer bismo pobedom obezbedili prvo mesto u grupi", rekao je Nemanja Bjelica.

Utakmica Nanter – Fenerbahče igra se u četvrtak u 21 čas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Protiv Nantera za prvo mesto u grupi

Izvor: Press, 18.Dec.2013

U slučaju pobede turskog kluba, Partizan će izboriti plasman u Top 16 fazu, bez obzira na ishod utakmice u Pioniru protiv moskovskog CSKA.. "Ovo je veoma važan meč. Sve je u našim rukama. Idemo u Francusku sa namerom da odigramo dobar meč i obezbedimo prvo mesto u grupi. Nanter ima šansu da se...

Nastavak na Press...

Obradović pred duel sa Nanterom: Igramo za prvo mesto

Izvor: Sportal.rs, 18.Dec.2013

Fenerbahče Ulker bi pobedom nad Nanterom u poslednjem kolu prve faze takmičenja u Evroligi, narednu rundi dočekao kao prvoplasirani tim u grupi A. Sa druge strane, francuskom šampionu je neophodan trijumf kako bi se domogao top 16 faze nadmetanja.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.