Karašev vodi Rusiju na EP u Sloveniji

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karašev vodi Rusiju na EP u Sloveniji

Košarkaški savez Rusije saopštio je da je za selektora imenovao Vasilija Karaševa koji će predvoditi „zbornaju” na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.
(FOTO: VTB liga)
Karašev će na ovoj funkciji zameniti Grka Focisa Kacikarisa, ali je uoči početka priprema za EP napustio klupu.
Novi selektor Rusije u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je još mladu reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i prvoligaša Trijumf.
Rusija će na predstojećem EP igrati u D grupi sa selekcijama Finske, Grčke, Italije, Švedske i Turske.
Kontinentalni šampionat održaće se od 4. do 22. septembra.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karašev vodi zbornaju u Sloveniji

Izvor: Press, 05.Avg.2013

Karašev će na ovoj funkciji zameniti Grka Focisa Kacikarisa, koji je uoči početka priprema za EP napustio klupu Rusije...Novi selektor Rusije u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je još mladu reprezentaciju i prvoligaša Trijumf (bivši Dinamo iz Moskovskog regiona)...Rusija će na predstojećem...

Nastavak na Press...

Karašev vodi Rusiju na Evropskom prvenstvu

Izvor: Dzungla.org, 06.Avg.2013, 00:58

Košarkaški savez Rusije saopštio je da je za selektora imenovao Vasilija Karaševa koji će predvoditi „zbornaju“ na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.