Kalates: Motivisani smo da pobedimo Srbiju na svom terenu

Izvor: BKTV News, 06.Sep.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalates: Motivisani smo da pobedimo Srbiju na svom terenu

Košarkaški reprezentativac Grčke Nik Kalates izjavio da ima veliki motiv da pobedi Srbiju u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini

"Imamo motivaciju, kao i Srbija, da se pobedom kvalifikujemo za Svetsko prvenstvo. Međutim, mi imamo motiv više da pred svojom publikom i na svom terenu dođemo do pobede", rekao je Kalates za grčke medije.

Zvezda Panatinaikosa dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da čudna situacija na relaciji FIBA - Evroliga, posebno što igrači u isto vreme prolaze pripreme i sa klubovima i reprezentacijom.

"Neuobičajena situacija, ali to je ono što moramo da radimo", kazao je Kalates.

Utakmica između Grčke i Srbije igra se 13. septembra u Iraklionu na Kritu, a tri dana kasnije Orlovi dočekuju Estoniju u hali "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Košarka,   Svetsko prvenstvo,   Evroliga

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.