Kako je i najavljeno: Šampionki Marini Maljković ugovor do 2019. godine!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je i najavljeno: Šampionki Marini Maljković ugovor do 2019. godine!

Selektor Srbije imaće i 20 odsto veću platu...

Gde je Marina Maljković, tu su i pehari!

Baš kao što je i prethodnih dana bilo najavljeno sa više strana, selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije i trofejni stručnjak Marina Maljković dobila je novi ugovor, kojim će za kormilo nacionalnog tima biti „vezana“ do 2019. godine, piše Blic. Baš kao što je i selektor Orlova Saša Đorđević nedavno dobio novi četvorogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ugovor, tako je i strateg zlatnih dama sa nedavno završenog Evropskog prvenstva produžila saradnju na još jedan olimpijski ciklus, što je prvenstvo i bila želja svih u KSS, posebno predsednika Dragana Đilasa.

Marina Maljković će dobiti i 20 odsto veću platu, a svaki dinar koji je zaradila (i koji će zaraditi) biće apsolutno opravdan. U samo četiri godine ćerka proslavljenog trenerskog stručnjaka Bože Maljkovića uspela je da podigne nacionalni tim sa dna, dovede do Olimpijskih igara i prvog evropskog zlata! Marina je najmlađi selektor u evropskoj košarci, a u trenerskoj karijeri već je osvojila šest titula prvaka države (četiri sa Partizanom, dve sa Hemofarmom), četiri Kupa Srbije (po dva sa Hemofarmom i Partizanom), dve Jadranske lige sa Parnim valjkom i zlato na Evrobasketu.

Od trenutka kada je preuzela reprezentaciju košarkašice su zauzele četvrtu poziciju na Evrobasketu pre dve godine, da bi potom otišle do četvrtfinala na Mundobasketu prošle godine.

Skidamo kapu, Marina!

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.