KSS časti navijače: Besplatno na Grke

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KSS časti navijače: Besplatno na Grke

Košarkaški savez Srbije želi da se u poslednjoj proveri seniorske reprezentacije pred FIBA Olimpijski kvalifikacioni turnir (4 - 9. jul), oduži svim navijačima na podršci, besplatnim ulazom u „Kombank Arenu“ na utakmicu protiv reprezentacije Grčke, u utorak 28. juna od 20.15 sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Podela besplatnih ulaznica počinje u ponedeljak 27. juna od 12.00 časova isključivo on line preko sajta eventim.rs, što vam pruža mogućnost da rezervišete i sami odštampate besplatne karte na svom računaru - objašnjeno je na zvaničnom sajtu KSS.

Istog dana, od 16.00 časova, biće moguće doći do ulaznica i na nekom od četiri prodajna mesta Eventima, koja se nalaze u „Kombank Areni“, beogradskom Domu omladine, TC „Ušće“ i Bilet servisu na Trgu Republike.

Jedna osoba može da podigne najviše četiri ulaznice.

- Pozivamo sve ljubitelje košarke da napune Arenu pozitivnom energijom u prijateljskom duelu naših momaka protiv Grka i da podržimo reprezentaciju Srbije na putu ka Riju - poručili su iz Košarkaškog saveza.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KSS deli besplatne ulaznice za meč Srbija – Grčka

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Jun.2016

Od danas KSS deli besplatne ulaznice za meč Srbija – Grčka u Kombank areni koja će biti odigrana u utorak, 28. juna od 20.15. Ovo je poslednja provera seniorske košarkaške reprezentacije pred FIBA Olimpijski kvalifikacioni turnir koji se igra u Beogradu od 4. do 9. jula. Podela besplatnih ulaznica...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

"Orlovi" su na ceni: "Planule" karte

Izvor: Mondo, 27.Jun.2016

Košarkaški savez Srbije morao je posle nepunih sat vremena da prekine onlajn rezervaciju ulaznica za prijateljski meč protiv Grčke zbog velike navale..Foto: MN Press..Košarkaški savez Srbije želeo je da se zahvali navijačima na velikoj podršci koju su pružili reprezentaciji na meču protiv...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.