KSS: Aleksandar Bućan novi koordinator mlađih muških selekcija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2022, 14:30

KSS: Aleksandar Bućan novi koordinator mlađih muških selekcija

Poznati srpski trener Aleksandar Bućan imenovan je danas za novog koordinatora mlađih muških reprezentativnih selekcija, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

Bućan (49) je 2006. godine sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore u uzrastu do 16 godina osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu, 2014. godine je sa Srbijom došao do srebra u kategoriji do 18 godina, a prvak Evrope je u istoj kategoriji postao četiri godine kasnije. Vodio je i selekcije Srbije do 19 i 20 godina.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />U Partizanu je radio kao pomoćni trener prvog tima i kao koordinator omladinskog pogona. On je takođe bio trener mlađih kategorija Lavova i Vizure. U trenerskoj karijeri vodio je ekipe Napretka, Železničara iz Inđije, Tamiša, Radničkog iz Kragujevca, vršački Svislajon, kao i selekciju Indije od 2007. do 2010. godine.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbija ima novog koordinatora mlađih kategorija

Izvor: B92, 23.Nov.2022

Košarkaški savez Srbije (KSS) imenovao je Aleksandra Bućana za novog koordinatora mlađih muških selekcija...Bućan (49) je 2006. godine sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore u uzrastu do 16 godina osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu, 2014. godine je sa Srbijom došao do srebra u kategoriji do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.