KOŠARKAŠKI AS DENIS RODMAN NAPISAO KNJIGU ZA DECU

Izvor: TvojPortal.com, 10.Avg.2012, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠKI AS DENIS RODMAN NAPISAO KNJIGU ZA DECU

Denis Rodman (Dennis Rodman, 1961) ,petostruki šampion Nacionalne košarkaške asocijacije Severne Amerike našao se u neobičnoj ulozi dečjeg pisca napisavši zbornik bajki pod naslovom „Denis Divlji Bik „ (DennisThe Wild Bull).
Na tako neočekivan korak superzvezda košarke i filma ( Rodman je snimio više filmova od kojih su najpoznatiji „Kolonija“ sa Mikijem Rurukom-Mickey Rourkel, 1952, kao partnerom ) odlučio se nakon nedavnog razvoda kad su bivšoj supruzi pripala deca .Upravo rastanak s decom je uticao da Denis napiše knjigu dečjih bajki.



Došlo vreme da ne samo košarkaši, nego i bokseri pišu bajke
U radu na knjizi Denisu je pomogao književnik Dastin Vorberton (Dustan Worberton ) koji je i ranije bio angažovan u sličnim poslovima pomažući sportskim zvezdama u njihovom spisateljskom radu kao na primer bokserima Džesiu Džemsu ( Jesse Gregory Janes ) I i Kosti Czju. (Costa Czju ) .Šta vas čudi ? Došlo vreme da i bokseri pišu dečje knjige.
Promotivna kampanja knjige na dva kontinenta Zbirka bajki Denisa Rodmana „ Denis Dvlji Bik“ izaći će u septemebru ove godine. Uoči izlaska knjige upriličena je reklamna turneja autura po SAD, Velikoj Britnaiji ,Nemačkoj, Asustraliji i Kanadi tokom koje će on lično promovisati svoj književni debi.
U reklamnoj kampanji Denis Rroman prenosi deci svoje bogato i uzbudljivo iskustvo: tri razvoda,lečenje od alkohola , 70 puta ga policija tražila u stanu zbog prekršaja zakona
Kako saopštava izdavač knjige bajki proslavljenog košarkaša , „Denis se sprema da drži deci dobra predavanja na osnovu svog bogatog i uzbudljivog ličnog iskustva.
A životno iskustvo Denisa Rodmana zaista nije malo. Do ovog, trećeg po redu razvoda, poznati košarkaš je imao često probleme sa alkoholom,pa je čak morao da prođe i kurseve rehabilitacije.Osim toga, on je ne jednom bio hapšen pod optužbom za nasilje u porodici i za vožnju u pijanom stanju.Prema nekim izvorima , policija u njegovu kući na Beverli Hilu svraćala preko 70 puta.
B. Rakočević

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.