KOŠARKA: TEODOSIĆ ČETVRTI U EVROPI!

Izvor: iSporti.com, 29.Mar.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKA: TEODOSIĆ ČETVRTI U EVROPI!

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić zauzeo je četvrto mesto u izboru za najboljeg igrača Evrope u izboru italijanskog dnevnog lista „Gazeta delo Sport“.

Titulu najboljeg košarkaša Evrope u 2010. godini poneo je Pau Gasol i to treću godinu zaredom.
Gasol je to priznanje dobio zahvaljujući odličnoj sezoni u NBA ligi u kojoj je došao do svog drugog šampionskog prstena. 



Španski reprezentativac je u izboru dobio 240 glasova, što je gotovo dvostruko više od drugoplasiranog Dirka Novickog, koji je sakupio 118. Treće mesto u izboru zauzeo je Gasolov sunarodnik Huan Karlos Navaro, koji je prošle godine dobio titulu najboljeg igrača Evrolige, sa 75 glasova. Teodosić je na četvrtom mestu imao 58 glasova, a iza njega je sledio litvanski reprezentativac Linas Kleiza sa 39.

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na iSporti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iSporti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iSporti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.