KKCZ i Esport tim pozivaju navijače na turnir u video igri

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2019, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKCZ i Esport tim pozivaju navijače na turnir u video igri

Košarkaški klub i E-sport tim Crvena zvezda pozvali su danas navijače da se prijave na turnir u video-igri "NBA 2K20"u ponedeljak i utorak u tržnom centru "Delta siti" u Novom Beogradu.

Košarkaški klub i E-sport tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda pozvali su danas navijače da se prijave na turnir u video-igri "NBA 2K20" u ponedeljak i utorak u tržnom centru "Delta siti" u Novom Beogradu.

Tokom dva dana takmičenja virtuelni košarkaši će se na konzolama Plejstejšn (PlayStation) medjusobno boriti za titulu najboljeg, dok će drugog dana turnira igrati partiju protiv košarkaša Crvene zvezde.

Za tri najbolja učesnika predvidjene su nagrade.

Prijavljivanje takmičara traje do nedelje, 24. novembra, na info-pultu "Delta sitija" ili na 011/220-36-24 i 065/220-36-00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda i E-sport tim pozivaju navijače na turnir u video igri

Izvor: Beta, 23.Nov.2019

Košarkaški klub i E-sport tim Crvena zvezda pozvali su danas navijače da se prijave na turnir u video igri "NBA 2K20" koji će se održati u ponedeljak i utorak u tržnom centru "Delta siti" u Novom Beogradu.Tokom dva dana takmičenja virtuelni košarkaši će se na konzolama Plejstejšn (PlayStation)...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.