KAKO SRBIJA REAGUJE NA JOKIĆEVO NE? Bes, razočaranje, ali i zbijanje šala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 18:20

KAKO SRBIJA REAGUJE NA JOKIĆEVO "NE"? Bes, razočaranje, ali i zbijanje šala (FOTO)

Ima svega.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić po svemu sudeći neće moći da računa na Nikolu Jokića na predstojećem Mundobasketu.

Šampion NBA lige za nacionalni tim igra periodično, a nakon najbolje sezone u karijeri svi su očekivali da ponovo obuče dres Orlova, no do toga neće doći.

Javnost u Srbiji je razočarana, a mnogi postavljaju brojna pitanja.

Ajde dva pitanja. Samo dva? Zašto je S.Djordjević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oteran? I zašto od deset takmičenja Jokić ne igra sedam? Ako mi odgovoriš smatraći da je onaj jadni smajli na kraju prethodnog tvita samo slabost, nije glupost.

— 𝕆𝕧𝕝𝕒šć𝕖𝕟𝕚 𝕣𝕖𝕧𝕚𝕫𝕠𝕣 (@Loonaticc) July 23, 2023

JA PREVIŠE VOLIM KOŠARKU I KOŠARKAŠKU REPREZENTACIJU, FANATIČNO MOŽE SE KOMOTNO REĆI, I OPET IMAM RAZUMNIJE REAKCIJE OBA PUTA KAD NAS ISPALIO JOKIĆ, NEISKRENI SU MNOGI, TO JE PROBLEM, VIDEO SAM MNOGO NJIH KOJI SU RAZUMELI DA NE IGRA I SAD KAD OTKAZAO, PLJUVANJE, NE KAPIRAM

— BRILJANTIN VOSAK (@CAPSLOCK94) July 23, 2023

Bude i po koja šala...

Da Jokić kaže ko mu je pretio...

— Gospodar prstenca (@KGBG70) July 23, 2023

A neki se već ozbiljno zapitali...

Mislim da jeste takp jer je Jokić imao dosta vremena za odmor. Mislim da se nešto dešava iza kulisa

— NOVAK ĐOKOVIĆ 👑☦ (@NDjokovic_No1) July 23, 2023
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.