Jokić: Prestanite, nisam ja... (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: "Prestanite, nisam ja..." (video)

Izjava posle pobede u Portlandu pokazuje kakav Srbin ima stav prema individualnim stvarima.

U većini američkih medija jutros se mogu videti naslovi "Jokić pobedio u Portlandu", "Jokić prelomio protiv Blejzersa", ali Srbin kaže da mu se to ne sviđa.



"Novinari imaju naviku da mene stavljaju ispred tima, što je potpuno pogrešno. Denver i pobeđuje i gubi kao tim. Prvo, košarka je ekipna igra, drugo mi imamo takvu atmosferu da su svi jednaki"
, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Jokić.

"Dakle nisam ja, nego smo mi..."

I pored sve Jokićeve skromnosti, on je kada se lomilo u poslednjoj četvrtini dao 13 poena, imao 7 skokova, pogodio dve trojke u nizu, to je već pokazatelj da on jeste igrač koji odlučuje, vođa tima...

Nikola Jokic (20 PTS, 13 REB) scores 16 PTS in the 4th to propel the @nuggets past Portland! #KiaTipOff19 #MileHighBasketball pic.twitter.com/7NybUzXkPc

— NBA (@NBA) 24. октобар 2019.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.