Jedini mislio da Jokić nije kandidat za MVP-ja, dobija posao u jednoj od najboljih ekipa?

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 20:03

Jedini mislio da Jokić nije kandidat za MVP-ja, dobija posao u jednoj od najboljih ekipa?

Košarkaški analitičar Mark Džekson jedan je od kandidata za mesto trenera Milvokija.

Kako je preneo Šems Čarnija, njega će Baksi intervjuisati kao potencijalnu zamenu za Majka Budenholzera koji je otpušten nakon lošeg izdanja u plej-ofu.

Džekson je svojevremeno bio fantastičan košarkaš i kasnije trener u Golden Stejt Voriorsima koji su ga 2014. godine otpustili i od tada se ne bavi trenerskim poslom. Spekulisalo se da je zbog rasističkog ponašanja dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkaz, ali takve tvrdnje nikada nisu potvrđene.

Što se njegove igračke karijere tiče, Džekson je najbolje dane proveo u Njujork Niksima, a 1989. godine je bio Ol Star. Jedan je od najboljih asistenata i kradljivaca lopti u istoriji lige.

U poslednje vreme se našao u žiži javnosti kada je bio jedini koji nije stavio Nikolu Jokića među pet najboljih košarkaša lige u glasanju za MVP-ja. Zbog toga se naknadno izvinio srpskom centru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.