Jasikevičus: Madar još ne razume dobro košarku

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 16:18

Jasikevičus: Madar još ne razume dobro košarku

Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičus govorio je o bivšem košarkašu Partizan Jamu Madaru.

Plejmejker je na utakmici protiv Makabija koju je tim iz Istanbula vrlo ubedljivo dobio završio je sa deset poena, pet asistencija i četiri skoka.

Sve se više govorilo o tome da bi Madar mogao i da napusti ekipu Fenerbahčea i pređe u Makabi, i to pogotovo posle odlaska Dimitrisa Itudisa sa mesta trenera ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Istanbula.

Potrebno je biti strpljiv. Jam ima samo 22 godine. Još uvek dobro ne poznaje košarku. Ni on, ni ja nismo krivi za ovu situaciju. Ponoviću, on ima samo 22 godine. Ne znam da li je bio neko ko je u toj dobi već dobro razumeo košarku. Trebalo bi da budemo strpljivi", rekao je Šarunas.

"Usput, bio je jedan od najvažnijih igrača na ovoj utakmici. Njegovo dosledno vođenje tima, odbrana protiv Tamir Blata, pritisak koji je vršio na loptu… Bio je jedan od igrača koji je odigrao ključnu ulogu kada smo prelomili meč u našu korist. Nema potrebe za vrlo visoka očekivanja od mladih igrača. Sve ide korak po korak. Samo neverovatni talentovani igrači mogu dominirati utakmicom sa samo 22 godine”, zaključio je Jasikevičus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Madar još ne razume dobro košarku"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024

Vreme radi za njega...Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus govorio je o igrama plejmejkera Jama Madara...Bivši igrač Partizana je u ubedljivom trijumfu nad Makabijem imao deset poena, pet asistencija i četiri skoka...- Potrebno je biti strpljiv. Jam ima samo 22 godine. Još uvek dobro ne poznaje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.