Madar još ne razume dobro košarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 16:37

"Madar još ne razume dobro košarku"

Vreme radi za njega.

Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus govorio je o igrama plejmejkera Jama Madara.

Bivši igrač Partizana je u ubedljivom trijumfu nad Makabijem imao deset poena, pet asistencija i četiri skoka.

- Potrebno je biti strpljiv. Jam ima samo 22 godine. Još uvek dobro ne poznaje košarku. Ni on, ni ja nismo krivi za ovu situaciju. Ponoviću, on ima samo 22 godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne znam da li je bio neko ko je u toj dobi već dobro razumeo košarku. Trebalo bi da budemo strpljivi - rekao je Šarunas.

Potom je pohvalio mladog košarkaša.

- Usput, bio je jedan od najvažnijih igrača na ovoj utakmici. Njegovo dosledno vođenje tima, odbrana protiv Tamir Blata, pritisak koji je vršio na loptu… Bio je jedan od igrača koji je odigrao ključnu ulogu kada smo prelomili meč u našu korist. Nema potrebe za vrlo visoka očekivanja od mladih igrača. Sve ide korak po korak. Samo neverovatni talentovani igrači mogu dominirati utakmicom sa samo 22 godine - zaključio je Jasikevičijus.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.