Iz Zvezde apeluju na navijače: Ne lomite stolice u Areni i napravite atmosferu za pamćenje

Izvor: Blic, 14.Okt.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Zvezde apeluju na navijače: Ne lomite stolice u Areni i napravite atmosferu za pamćenje

Košarkaški klub Crvena zvezda pozvao je navijače da se ponašaju fer i sportski, i da ne uništavaju inventar beogradske Kombank arene tokom utakmice protiv Galatasaraja, na startu Evrolige u četvrtak (20.45).

Za meč sa turskim timom u prvom kolu grupe D vlada veliko interesovanje i proglašen je za derbi kola, a kapije naše najveće dvorane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biće otvorene već od 18.15.

"Kao i u dosadašnjim utakmicama koje je Crvena zvezda Telekom igrala na evropskoj sceni i ovog puta biće sprovedene opsežne mere bezbednosti, pa zato pozivamo sve navijače da u dvoranu dođu ranije kako bi se izbegle gužve. Na ulazima u Kombank arenu biće organizovana rigorozna kontrola, a oduzimaće se svi tvrdi predmeti i sitan novac. Na svim ulazima biće postavljene providne kutije Crvenog krsta pa će sve kovanice biti donirane u humanitarne svrhe.

S obzirom da je Zvezda prethodnih godina u evro kupovima platila brojne kazne, apelujemo na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez vređanja protivnika, ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava. Evroliga je u značajnoj meri pooštrila diciplinski pravilnik i svaki i najmanji incident mogao bi skupo da košta crveno-bele. Takođe, molimo navijače da ne uništavaju invetar Kombank arene i da ne lome stolice, jer sva šteta koja bude načinjena doći će na naplatu na adresu kluba. Iz tog razloga još jednom pozivamo navijače da pokažu odgovornost i ljubav prema Crvenoj zvezdi i po ko zna koji put naprave ambijent za pamćenje", navodi se na sajtu kluba sa Malog Kalemegdana.

Zvezda je odlično započela sezonu i ostvarila tri pobede iz isto toliko mečeva od početka ABA lige.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Crvena Zvezda: Ne lomite Arenu

Izvor: B92, 14.Okt.2014

Crvena zvezda pozvala je navijače da se ponašaju fer i sportski, i da ne uništavaju inventar beogradske Arene tokom utakmice protiv Galatasaraja u Evroligi..."Sva šteta koja bude načinjena doći će na naplatu na adresu kluba. Pozivamo navijače da pokažu odgovornost i ljubav prema Crvenoj zvezdi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.