Ivković: Pogledaćemo se oči u oči

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković: Pogledaćemo se oči u oči

Nakon izjave Darka Miličića, prenete u većini medija, u kojoj je optužio Dušana Ivkovića da laže da ga je zvao u reprzentaciju, selektor košarkaške reprezentacije Srbije mu je odgovorio.

"U svakoj prilici sam se trudio da igrači budu maksimalno zaštićeni. U reprezentaciji su uvek igrali oni koji žele, nikad nisam bio pristalica prinuđivanja i prisile sa disciplinskim kaznama. I ove godine bilo je igrača koji iz raznih razloga nisu mogli da igraju za reprezentaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pa ni protiv jednog nije pokrenut disciplinski postupak", rekao je Ivković za sajt KSS.

Član NBA ligaša Minesote, Darko Miličić (26), za selektora Dušana Ivkovića kaže da je ostario, da mu je proradio ego i da "laže kao pas"!

"Ne želim da polemišem i navodim koliko puta su ljudi iz trenerske kancelarije reprezentacije Srbije i ja lično zvali Darka Miličića. Nekada ćemo se sresti i pogledati u oči. Najbolje bi bilo da tada u direktnom razgovoru razrešimo sve", dodaje selektor Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.