Ivković: Neću se predomisliti

Izvor: B92, 27.Sep.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković: Neću se predomisliti

Doskorašnji selektor Srbije Dušan Ivković rekao je da mu je žao što napušta orlove' i da ne želi da priča o svom zameniku gostujući u "Kažiprstu" B92.

Ivković je istakao da je još pre Evropskog prvenstva u Sloveniji doneo odluku, ali da ju je saopštio samo svojim saradnicima, a ne i igračima.

Kod mene nikada nije postojala dilema, da li da ostanem ili ne. Kada sam zamoljen da vodim reprezentaciju do Evropsko prvenstvo, to sam prihvatio. Još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre početka kvalifikacija, znajući da počinje novi ciklus, smatrao sam da neko drugi treba da preuzme posao”, rekao je Ivković, “Košarka je timska igra, nikoga ne ostavljam. Novinari su me pitali da li ću voditi tim na Svetskom prvenstvu ako se kvalifikujemo, ja sam znao šta će da bude, ali ni za igrače, ni za tim, ne bi bilo dobro da su znali da ih neće isti trener voditi. Još tada sam rekao da će čuti moj odgovor u najskorije vreme, kada je došlo vreme ja sam ga i saopštio. Postoji seta i žal. Skromnost je vrlina, ali mogu da kažem da niko ne bi mogao da vodi ovaj tim od mene i žao mi je što ne mogu da radim više sa njima”.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teslin rođak

Izvor: Danas, 27.Sep.2013

Neposredno nakon završetka Evropskog prvenstva u Sloveniji, na kojem su košarkaši Srbije zauzeli sedmo mesto i obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo u Španiji, selektor Dušan Ivković odlučio je da podnese ostavku i da tako završi uspešnu trenersku karijeru na klupi nekadašnje velike Jugoslavije,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.