Izvor: Danas, 13.Jun.2023, 05:11

Istorijska noć za srpsku košarku i Nagetse: Jokić Denver odveo do NBA titule

Većina prognoza uoči velikog finala bile su tačne. Nikola Jokić je nepogrešivo predvodio Denver Nagetse do istorijske titule u NBA ligi, uspevši u nečemu o čemu će se tek pisati i analizirati. Iako nije proglašen za MVP ligaškog dela, ono što je činio tokom plej-ofa dovelo je do toga da ga sada svrstavaju u red najboljih svetskih centara svih vremena.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Najbolji na svetu – Jokić MVP finala!

Izvor: B92, 13.Jun.2023

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, proglašen je za najkorisnijeg košarkaša velikog finala NBA lige...Jokić je, nakon što je proglašen za najkorisnijeg košarkaša finala Zapada, dobio priznanje i MVP-a finalne serije najjače košarkaške lige na svetu...Srpski košarkaš predvodio je Nagetse...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.