Ibanjez voli narodnjake i košarku, u Zvezdi veruju da je bolji od Roberta Karlosa

Izvor: Blic, 11.Jul.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez voli narodnjake i košarku, u Zvezdi veruju da je bolji od Roberta Karlosa

Poslednje pojačanje Crvene zvezde Luis Ibanjez predstavljen je u subotu na stadionu "Rajko Mitić" i otkrio je da voli domaće narodnjake, kao i košarku, a cilj mu je da titulu vrati na "Marakanu".

"Konačno je i to završeno. Osnovne prednosti su mu brzina, odličan centaršut i prekidi", rekao je sportski direktor Blažo Raosavljević, a na konstataciju da je Ibanjez čekan kao da dolazi Robero Karlos na "Marakanu", dodao je:

"Ma, i bolji je od Karlosa".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ibanjez je izrazio zadovoljstvo što će nositi crveno-beli dres.

"Čekao sam da moj tast završi sve sa Zvezdom. Trenirao sam individualno 15 dana, a loptu nisam dodirnuo mesec i po dana. Daću sve od sebe da što pre uđem u formu", poručio je Ibanjez i osvrnuo se na komentare Bed Blu Bojsa, najvatrenijih navijača njegovog bivšeg kluba.

"Ne dotiču me te priče, ja sam profesionalac, tamo sam davao sve od sebe, tako ću i u Zvezdi. Nadam se da će i oni tamo, i 'delije' prihvatiti sve kako treba. Došao sam da osvojim titulu", istakao je Ibanjez.

Novi levi bek Zvezde nosiće dres sa brojem 88, zbog godine rođenja.

"Od početka sam hteo u Zvezdu i kada smo počeli pregovore, jasno sam rekao da hoću da dođem i ako ispadnemo iz Evrope. Ne mogu da se poredim sa Robretom Prosinečkim, on je velika zvezda, nadam se da ću ja biti mala. Svi su me dobro prihvatili od prvog dana i hvala dečkima. Govorim jezik i brzo se uklapam. Slušam i narodnjake pored argentinske muzike", otkrio je Ibanjez.

On je dodao i da je gledao večiti derbi na Jutjubu i da uživa u toj atmosferi koja vlada na utakmicama Zvezde i Partizana.

"Takođe, volim i košarku, a znam da Zvezda ima dobar tim", jasno je da je Ibanjez dobro upoznat sa dešavanjima u crveno-beloj porodici.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luis Ibanjez: Ne mogu ja da se poredim sa igračem kakav je Prosinečki

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2015

“Bolji je od Roberta Karlosa“, dodaje sportski direktor Crvene zvezde Blaž..Luis Ibanjez konačno u dresu Crvene zvezde. Sa brojem 88 na leđima koje ukazuju na godinu njegovog rođenja. I sa širokim osmehom na licu što je sve konačno okončano. Zadovoljstvo i na licu sportskog direktora Crvene...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.