Luis Ibanjez: Ne mogu ja da se poredim sa igračem kakav je Prosinečki

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Ibanjez: Ne mogu ja da se poredim sa igračem kakav je Prosinečki

“Bolji je od Roberta Karlosa“, dodaje sportski direktor Crvene zvezde Blaž

Luis Ibanjez konačno u dresu Crvene zvezde. Sa brojem 88 na leđima koje ukazuju na godinu njegovog rođenja. I sa širokim osmehom na licu što je sve konačno okončano. Zadovoljstvo i na licu sportskog direktora Crvene zvezde Blaža Raosavljevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je na jednu šaljivu konstataciju da su crveno-beli Ibanjeza čekali kao da je u pitanju sam Roberto Karlos odgovorio na duhovit način.

"Bolji je od Roberta Karlosa!"

Naravno povučene su paralele i sa Zvezdinom legendom Robertom Prosinečkim, poslednjim igračem koji je u Ljutice Bogdana stigao direktno iz Dinama pre skoro tri decenije.

"Ne mogu ja da se poredim sa takvim igračem", skromno je i na sasvim razumljivom jeziku odgovorio Argentinac sa hrvatskim pasošem.

Mnogo bolje upućen u zbivanja u srpskom fudbalu no prosečan stranac koji stigne u Superligu. Na pitanje zašto baš Zvezda rekao je: "Došao sam ovde da uzmem titulu. A jedan od razloga je i to što sam gledao večiti derbi sa Partizanom i što mi se dopala atmosfera i kako ljudi ovde žive fudbal. Gledao sam i košarkaške utakmice i baš mi se sviđa".

Jedan trening Ibanjez je već odradio sa ekipom, a u nedelju će navijači moći da ga vide na prijateljskoj utakmici sa Mordovijom. Ne u punom sjaju doduše.

"Trenirao sam samostalno, trener će videti i reći koliko mogu. Ali loptu nisam dirao mesec i po dana. I u Dinamu sam davao sve od sebe. Davaću i ovde", kaže banjez.

Prema rečima Raosavljevića "jako prodoran i brz igrač sa veoma dobrim prekidima". Privatno, čovek koji uglavnom sluša argentinsku muziku, ali ne krije ni da dobro zna šta su narodnjaci ili cajke kako ih zovu u Hrvatskoj.

(FOTO: screenshot, Sportnetwork.rs)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.